24 uur Gezien bij Bien

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

“Ow nee hoor, ik ga niet werken met ‘wapens’”.

Zei de hij van het stel, tijdens ons intakegesprek in januari voor de 24 uur Gezien bij Bien.

De man van het stel had in ieder geval niks met floggers en het spel van Dominantie en submissie.

Of tenminste…. Dat dacht hij…

De vrouw zag ik pretoogjes krijgen, toen ik aangaf dat ik dan wellicht juíst met dit soort attributen wil gaan spelen in hun 24 uur bij mij in huis. Omdat het heerlijk is wanneer dit op een hele zachte, sensitieve, afgestemde en sensuele manier gedaan wordt. Geen 50 shades of Grey taferelen.

Ik was benieuwd of ik tijdens de uiteindelijke 24 uur consent zou krijgen om hier mee te gaan spelen….

In mijn 24 uur werk ik met stellen waarbij het vuurtje een beetje is uitgeblust. Er kan van alles gebeuren tussen 2 mensen waardoor het vuur er niet meer echt is. Vaak speelt er ook iets in de polariteiten, waardoor beiden niet lekker meer in hun velletjes zitten.

Op een dinsdag en woensdag in de carnavalsvakantie was het zover. Half Nederland stond verkleed te lallen in tenten en kroegen. Wij zaten in onze bubbel in Arnhem, met in de avond en ochtend onze eigen verkleedpartijtjes….

Dit mooie stel is al lange tijd samen, er is een enorme liefde aanwezig tussen beide, maar tussen de lakens en in hun intimiteit was het niet meer wat het wel mag zijn.

Middels systemisch werk kijken we na de lunch naar DE blokkade die in de weg zit. Vaak komen hierdoor letterlijk mooie inzichten op tafel, zo ook deze dinsdagmiddag.

Tranen van inzicht en opluchting volgde.

Wanneer de weg op deze manier vrij(er) is gemaakt begint wat mij betreft de verbinding. Om getuige te zijn hoe deze in de middag, avond en de volgende ochtend weer volledig tot stand komt, is magisch om te zien en het maakt me echt een blij mens om dit te mogen faciliteren. Middels mooie inquiries en sharing, open en zonder maskers, borrelt de liefde weer omhoog.

En ook de zin in elkaar.

Ik had op én onder mooie rode doeken een heel arsenaal van attributen, veren, floggers, zachte swiffers (deze doen wonderen op je lijf), vorken, wieltjes, collars enz. in de hoek van mijn kamer neergelegd. En in de avond na een heerlijk Thais uitstapje in restaurant Rung in Arnhem, opende ik de speeltuin….

Waar er bij de man in het lijf eerst moeite was met zachte aanrakingen én ook met de wat harde, vielen deze juist helemaal weg in het mooie afgestemde spel waar we instapte. Ik liet ze in eerste instantie uit het arsenaal op het rode doek 1 ding kiezen waarvan hun hoofd zei “no way” en 1 ding waarvan het hoofd het gevoel had “hmmmm dit lijkt me wel fijn”. Uiteraard komen dan de overtuigingen helemaal vrij; “Ik ga toch niet iemand aan een ketting leggen, dat vind ik zo slaafs, oh nee hoor vind ik helemaal niks”, zei zij met een collar in haar hand. “Ik zal nooit een vrouw slaan”, zei hij terwijl hij mijn mooiste rode suède flogger voor zich had liggen. Hier sprak de angst uit het hoofd.

Het stel sprak met elkaar af dat hij de eerste zou zijn die de speeltuin zou ervaren in het ontvangen. Mij werd gevraagd om mee te doen, uit te leggen, te laten ervaren, spaceholder te zijn.

Een uiterst lieve en zachte opbouw volgde. De man kon ontspannen in het feit dat de volledige focus op hem en zijn lijf lag. De zachte woordjes, zacht gefluister, het teasen en zelfs een collar brachten hem rust. In plaats van angst.

De angst voor de slaafsheid viel door het ervaren in het lijf gewoon meteen weg. Het lichaam wil vaak dingen, waar ons hoofd iets van vindt. Kun je dat brein loslaten…. Volgt er plezier.

En plezier was volledig te zien in zijn gezicht en in zijn lichaam bij het spelen met de flogger. Hij stond helemaal versteld van wat dit met zijn lijf deed en hoe hij zich voelde door de heerlijke aandacht van zijn vrouw.

Als het aan hun had gelegen waren ze midden in de nacht doorgegaan om ook andersom de ervaring te hebben. Ik wilde juist dat ze eerst deze ervaring lekker zouden integreren en in de ochtend het mooie spel omdraaien. Ze doken samen een lekker warm bad in en ik in mijn bed.

Met een dikke glimlach.

De volgende ochtend groeide haar pretoogjes toen hij de touwtjes in handen had, in dit geval met een flogger. Het was het beste wat hun beide kon overkomen (ik chargeer een beetje hè, houd ik van). Wat was het mooi de man weer in zijn bekken kracht te zien, te zien glimlachen en de liefde van zijn lijf en gezicht af te zien vliegen. Zij kronkelde van genot onder zijn kracht, met een metalen collar om haar hals.

Het spel van BDSI, tantrische BDSM zonder de hardheid en het masochisme, maakt telkens zoveel los bij mensen. Wat is het toch een prachtige tool, mits zacht en helemaal in de vertraging ingezet.

Inmiddels zijn de eerste floggers besteld, zijn er mooie afspraken gemaakt om samen dit vuurtje aan te houden en ontvang ik mooie terugkoppelingen van wat de “24 uur” gebracht heeft.

Wil jij ook samen met je partner op ontdekkingstocht om te ervaren wat verbinden, met of zonder deze elementen, voor jou kan betekenen?

Het kan in mijn 24 uur Gezien bij Bien, die ik helemaal aanpas op wat jullie nodig hebben en wensen te bereiken samen.

Wil je lezen hoe andere mensen alles ervaren?

(https://gezienbijbien.nl/ervaringen/)

Ik zie jullie heel graag volledig Gezien bij Bien.