Gezien bij Bien Aanbod

Tantra komt in verschillende smaken en vormen. Wat past bij jou?

Hieronder zie je het volledige aanbod. De diverse data vind je in de agenda.

Klik op de link of foto voor meer informatie.

Stellen/vrouwen Gezien bij Bien

Tantrisch ontdekken is een mooi pad. Je leert jezelf in en elkaar in korte tijd zoveel beter kennen. En je leert echt luisteren naar je lichaam, naar wat je wel en niet wil.

Energetisch Gezien

Verschillende dagen rondom massage. Zoals b.v. de 6 handen massages en de 5 elementen massages. Een weldaad voor lichaam en geest.

Kinky Gezien

Op een tantrische en respectvolle manier sensueel ontdekken wat spelen met Dominantie en submissie jou kan brengen. 

24 uur Gezien

Is je liefdesleven als stel een beetje ingedut en wil je de wereld van mogelijkheden rondom verbindende en sensuele Tantra ontdekken? Ik ga een etmaal met jullie op zoek naar jullie gezamenlijke liefdes taal en de manier van intimiteit die werkt voor jullie.

Systemisch Gezien

Mooie systemische dagen waarin je vragen kunt opstellen rondom intimiteit, sensualiteit, levensenergie en seksualiteit. We lossen blokkades op, zodat het mag gaan stromen in je mooie lijf. Ook als representant heel helend voor jezelf. 

Sensueel Gezien

Een zacht, sensueel weekend voor stellen die dichter tot elkaar willen groeien. Denk aan spelen met oefeningen op het gebied van dominantie en submissie en met systemisch werk om blokkades op het gebied van intimiteit tussen jullie op te heffen.