BDSI, is dat niet heel hard? Nee in tegendeel, eerder heel sensueel….

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

“Ik ga je vanavond voor de eerste keer ‘collaren’ en dat betekent dat je daarna even van mij bent en ik met je ga doen waar ik zin in heb.”

Onlangs mocht ik genieten van mijn lief die me voorafgaand aan ons sensuele, zachte spel een collar gaf. En ook al is dit nieuw voor hem, ik geloof dat ik nog nooit op zo’n fijne manier een collar heb omgekregen.

Alleen al de tijd die hij er uitgebreid voor nam. Hij gaf me specifiek de opdracht om mijn collar te pakken met leer aan de achterkant en aan de voorkant metalen schakeltjes. Ik heb er meerdere, gezien de workshops die ik geef. Ook mocht ik mijn koffertje met fijne dingen meenemen naar de woonkamer, waar hij me op een matrasje plaatste.

Een tergend langzame wijze van innig oogcontact volgt, collar in zijn hand, zittend tegenover me. Stoer, mannelijk, 1 knie omlaag, de andere omhoog. Elleboog leunend op zijn knie. Hij observeert me van top tot teen terwijl ik naar zijn gezicht blijf kijken. Zo nu en dan komt hij dichterbij. Met zijn gezicht dicht tegen de mijne, waardoor ik zijn adem in mijn hals, op mijn wang of in mijn oor voel. Vervolgens gaat hij weer ontspannen achterover zitten, in diezelfde heerlijke houding. Terwijl hij me blijft aankijken.

Op een gegeven moment heeft hij de schakels van deze collar tussen zijn tanden, terwijl hij naar me toe kruipt op handen en knieën en me nog steeds innig aankijkt. Mijn lief in deze houding, hmmmmm. Hij laat de schakels zowat schakel voor schakel in zijn handen vallen om me er daarna zacht mee aan te raken. Dat geluid….. Het koude, harde metaal eerst overal zacht op mijn lichaam voelen, voordat hij ermee naar mijn hals beweegt. De woorden die hij in mijn oor fluisterde, terwijl ik ook het geluid van de schakeltjes hoor, wanneer hij ze in zijn vuist zacht samenknijpt. Hellup….

Hij kijkt me aan en zegt me de collar om te gaan doen. Als deze om mijn hals zit ben ik van hem. Er zal niks gebeuren wat ik niet wil. Hij zegt me dat ik mag genieten, mag ontspannen, me mag overgeven aan zijn handen, zijn kracht en zijn intenties. Mijn lijf begint te schokken en ik kom letterlijk in een wereld van diepe ontspanning terecht. Hij zorgt voor mij. Ik hoef niet voor hem te zorgen, vult hij aan. Compleet in volledig contact met elkaar belanden we zo in een 2-3 uur durende speel- en vrij modus. 

En afgelopen weekend werd me gevraagd dit andersom te doen met hem. En dat kan ik tegenwoordig dus gewoon! Ik durf volledig de speelse dominante vrouw in mezelf op te zoeken. Dat is op zich niet zo heel ver zoeken voor me die dominantie hahaha, maar in mijn sensualiteit en seksualiteit durfde én wilde ik het altijd maar van 1 kant ervaren. Dat is compleet weg. Hierdoor wordt deze speeltuin voor volwassenen alleen nog maar leuker voor me en hebben we heerlijk genoten vorige week zaterdag. Net als de weken ervoor.

Een collar omkrijgen van je partner of van een gelegenheidspartner. Ik denk dat dat moment voor mij één van de meest sensuele dingen is in het D/s spel, waar je mij echt heel blij en ontspannen mee maakt.

Voor even in volledig consent je macht overgeven aan de ander zodat je zelf in complete overgave mag. Een mooi letterlijk afgebakend speelveld. Het moment dat je de collar om hebt, begint het en mag je verrast worden door de creativiteit van de ander, die in het moment ontstaat.

Wanneer de collar afgaat is het voorbij, kun je samen lachen en reflecteren op je spel.

Alleen dat al is vaak al zo leuk…