Eindelijk

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

6 jaar geleden zat ik in een relatie, niet mijn beste zullen we maar zeggen. We speelden wel graag met elkaar. Hij de Dom, ik de sub. Het was altijd grappig, lachen, lekker, speels, beetje maf en we waren er beide he-le-maal van overtuigd dat dit nooit, maar dan ook nooit, met de buitenwereld te delen zou zijn.

Zwaar overtuigd dus van het feit dat ik wist dat ik intimiteit op deze, speelse, manier leuk vond. Dat hij dat leuk vond. Maar dat hier niet met de buitenwereld over te praten valt. Je houd er gewoon je mond over. Je deelt dit niet, want er zit wereldwijd schaamte op. Het is niet normaal hier van te houden. Punt. (Inmiddels weet ik wel beter, 1 op de 10 van de mensen is er dol op en is het gewoon je sek sualiteit om “kinky te genieten”).

En nu, jaren later?

Nu heb ik er 2 jaar van assisteren bij ‘ConSensual’ in België opzitten. 2 keer de gehele Pathway van Jonathan.

Zet ik anderhalf jaar mijn eigen ‘Conscious Power Exchange’ dagen en weekenden neer samen met Paul.

En heb ik mijn eigen weekenden en dagen/avonden rondom deze prachtige thema’s.

Overal staat het spelen met zachte overgave en complete aanwezigheid centraal. Tantrische BDSI zoals ontwikkeld door Jonathan, heel iets anders dan BDSM. Daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor! Surrender to that what is…..

Ondertussen schrijf ik hier graag over, is er een heuse fotoshoot geweest waarin dit zachte en mooie spel zichtbaar wordt en zijn er velen die grote interesse hebben in dit hele pad. Zo’n beetje alles wat we met zijn allen organiseren, zit telkens helemaal vol qua deelnemers.

Het is tijd. Mensen willen er meer van. We mogen zichtbaar zijn, wij allemaal met dit prachtige werk in de wereld en alle deelnemers die vanuit nieuwsgierigheid dit pad kiezen.

Is het een makkelijk pad?

Ow no….

Telkens 5 dagen ConSensual. Let me tell ya…. Het zijn 2 retraites in 1….. Eentje als assistent en eentje als deelnemer. Het voelt als niet “slechts” 14-16 uur per dag bezig zijn, maar het dubbele daarvan. Diep diep diep respect voor Linde en Jonathan voor wat ze neerzetten op deze werkelijk goddelijke manier. Het is niet uit te leggen. Blij dat ik space holder mag zijn voor de deelnemers en dat mijn eigen processen er tegelijkertijd ook gewoon mogen zijn. Want die waren er. Halleluja en amen.

En de transformaties bij de deelnemers zijn echt ongekend. Met geen pen te beschrijven wat daar mag plaatsvinden, alles op een diep devine manier.

Het heeft mijn leven verandert sinds december 2021.

Eindelijk mag ik mijn diepe pijnen gewoon voelen.

Eindelijk vallen mijn schaamte stukken van me af.

Eindelijk laat ik mijn kwetsbare kanten wel zien.

Eindelijk durf ik mezelf meer te omarmen.

Eindelijk durf ik zacht te zijn voor mij.

Eindelijk ben ik steeds meer ik.

Eindelijk ben ik niet alleen.

Eindelijk ben ik ik.

Eindelijk ben ik.

Eindelijk.

En tegelijkertijd nog zoveel te leren, waar ik nu meer klaar voor ben. Bedankt mooie mensen, dat jullie in mijn leven zijn!

Nieuwsgierig? Neem contact op om te kijken wat bij jouw wensen past. Je bent zooooo welkom om te komen ontdekken, te ont-moeten, te voelen, te ervaren en te genieten.

Ik zie je heel graag Gezien bij Bien! Jij en ik mogen volledig gezien worden.

Dit heerlijke “spel” is prachtig in beeld gebracht door Ageeth Hummeling. In de gezelligheid samen die dag hadden we uiteraard in de gate dat ze er was, met haar aanstekelijke vrolijkheid. Tijdens de shoot hebben we haar geen moment gehoord, gezien of ervaren. Een echte vakvrouw!