Energetisch Gezien bij Bien

Vanuit “Energetisch Gezien” bied ik dagen aan rondom massage, zoals b.v. een 4 handen massage en de 5 elementen massages. Een weldaad voor lichaam en geest.

Beide dagen voor maximaal 14 mensen.

5 elementen massage

Middels kleine oefeningen maken we contact met onszelf en vervolgens met elkaar.

Laat je verrassen door volgens de 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en de ether gemasseerd te worden en een massage te geven. Mijn eigen “Bien sausje” over deze massage stijl, zijn de attributen die je kunt gebruiken. Heb jij wel eens een vork gebruikt, op een manier waar hij niet voor bedoeld is? Wat doet b.v. een zacht veertje met je, nadat het vuurtje in je is aangewakkerd? En hoe energetisch word jij in de fase van vrijwel geen aanraking?

De ontspanning na deze massage is groots!

4 handen massage

Je ervaart en je geeft 4 handen masagess in groepjes van 3, waardoor je heerlijk kunt genieten van 4 handen die jouw mooie lichaam met liefde en aanwezigheid aanraken. En je ervaart de liefde die je mag geven als je samen met iemand anders een lichaam met aandacht aanraakt.

Een heerlijke avond in de vertraging en in de overgave. Jij mag aangeven hoe je graag aangeraakt wil worden, wat je wel en niet wil ervaren. Ik nodig je ook echt van harte uit om goed aan te geven hoe jouw lichaam aangeraakt wil worden, zodat je leert jezelf uit te spreken over jouw pleasure. Own it!

Zowel het geven als het ontvangen is zalig. Er ontstaat vanalles in je lijf en alles is welkom. Iedere emotie mag gezien en gehoord worden.