Deel en lees ervaringen met Gezien bij Bien

Klik op de knop om jouw ervaring achter te laten.

Deel jouw ervaring met Gezien bij Bien

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt na beoordeling geplaatst.
51 berichten.
Eva schreef op 27 mei 2024 om 14:12
Respectvol, aanwezig, eerlijk, veilig en kundig. Zo heb ik de opstellingendag en Sabine’s begeleiding ervaren.
Gerrit uit Hardenberg schreef op 27 mei 2024 om 10:40
What’s Sub Dom, Sensual Polarity Play Dag En Playparty De dag begint in een fijn ingerichte ruimte met de intieme sfeer van een woonkamer. Ik heb dat als er prettig ervaren. Ik merkte bij mezelf dat ik makkelijker open kon staan voor contact met de groep. Voor mij is het uitgangspunt van de dag contact en verbinding, en van daaruit oefenen en spelen met dominantie en onderdanigheid, op een speelse manier. De deelnemers aan de dag bestonden uit stellen en mensen die alleen kwamen. Ik vond het fijn dat de mensen die deelnemen aan deze dag bij Bien open stonden voor elkaar. De inleidende oefeningen waren erop gericht om "aan te komen", in je lijf te zakken, kennis te maken met elkaar en om je in je gedachten alvast te kietelen voor het dom-sub spel. Ik heb het als een fijne opbouw ervaren. Om alvast op de zaken vooruit te lopen, ik heb de hele dag als fijn opgebouwd ervaren. De oefeningen, eten en de play party. De andere oefeningen bouwen mooi op naar de play party. De play party 's avonds is om zelf aan de slag te gaan met het dom-sub spel. Ik vond het fijn en plezierig om te spelen, zonder dat het een oefening is. Gewoon zelf kijken hoe en wat je gaat doen met elkaar. Ook voor de overgang van het avondeten naar de play party heeft Bien een fijne dingen / oefeningen. Suggestie van mijn kant: ga niet af op mijn ervaring, het is meer dan ik weet op te schrijven. Ga zelf. Geef je op en ervaar het zelf.
carine uit Stekene schreef op 21 mei 2024 om 16:29
Hele mooie ervaring gehad bij Bien, leuke oefeningen, veel bijgeleerd . Nieuwe mensen leren kennen. Hele mooie muziek om lekker los te gaan. Een aanrader
Theo schreef op 7 mei 2024 om 19:51
Op 5 mei deed ik samen met mijn vrouw mee aan de workshop: Conscious Power Exchange. Vanaf de eerste minuut voelde het erg fijn. Kennismaken met de andere deelnemers op een gemoedelijke manier met koffie/thee/koek in de ruimte boven. En daarna de workshop zelf, die wij als zeer fijn hebben ervaren. Oefeningen kon je met iedereen doen, maar vooraf kwam de vraag of je deze met je partner wilde doen of niet. Deze vraag was erg fijn. De ene keer deden we het ieder met een andere partner en de andere oefening weer met elkaar omdat dat op dat moment beter voelde. Samengevat was het een zeer fijne dag en waren we blij dit zo te hebben beleefd met elkaar!
Maria schreef op 7 mei 2024 om 18:54
Ik nam op 5 mei deel aan de workshop “ Conscious Power Exchange ”. Bien gaf de dag samen met Paul. Ik vond het aanvankelijk doodeng. Maar de workshop bleek heel liefdevol en veilig, met alle aandacht voor weerstand en ongemak. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Vrijer en speelser.
Paul uit Brabant schreef op 28 april 2024 om 09:56
Op 20 april genoten van een heerlijke dag. Goede begeleiding ruimte voor je zelf veiligheid door goede afstemming. Lekker gegeten. Een aanrader. Ik kom graag weer een nieuwe dag terug. Dank je wel Bien
Johan uit Emmeloord schreef op 26 april 2024 om 10:00
Nu 6 dagen na de massagedag, op 20 april, nog steeds nagenieten van de heerlijke ambiance die jij ons bied. Heerlijke massage mogen ontvangen en geven na het wakker schudden in de 5 elementen. Dankjewel voor deze fijne dag. Johan
Ons schreef op 22 april 2024 om 10:11
Op 20 april mochten we erbij zijn op de massagedag. Nu, 2 dagen later genieten we nog steeds na. Het heeft onze verwachtingen zó overtroffen! Er hing een hele leuke, intieme sfeer bij jou in huis waarbij we direct voelden dat ruimte was voor alles: leuk en minder leuk. Ook hadden de kleine oefeningen tussendoor een groot impact omdat het de eerste keer ooit was, dat ik zonder een greintje schuldgevoel, aarzeling of cynisme complimenten in ontvangst kon nemen. Wat wel een grote is voor me. De massages vinden we prachtig om eens als koppel samen te doen en waren een wervelende mix van fun, opwinding, pure liefde en heel veel ontroering. Wat ons in eerste instantie "gewoon" een leuke dag leek heeft ons zoveel verdieping gebracht en smaakt zeker naar meer! Dank je wel om ons die setting te bieden en tot een volgende keer!
Marjon uit Hollandsche Rading schreef op 21 april 2024 om 20:46
Lieve Bien, dankjewel voor een bijzondere tantra massagedag. Mooi hoe jij deze dag in een liefdevolle en veilige setting vorm geeft, waarin je ruimte creëert om in alle openheid waarachtig en kwetsbaar te sharen/delen.. en waarin iedereen zich gezien voelt. Ik heb genoten van de massages, het gezelschap, de muziek, het heerlijke eten.. en jouw Bien-sausje.. 😉 Liefs, Marjon
Ilona Stevens uit Zutphen schreef op 2 april 2024 om 10:26
Zaterdag weer een heerlijke massage dag bij Bien mogen beleven. Het is zo heerlijk om de veilige bedding te ervaren. Tantra zoals Tantra bedoeld is (althans in mijn beleving) Veiligheid, vertrouwen, nabijheid intimiteit, sek suele energie die mag stromen, zonder de seks in te gaan. Dat is zo'n feestje, elke keer weer opnieuw. Gezien bij Bien, dat is echt gezien worden.
Jan Willem uit Amersfoort schreef op 1 april 2024 om 19:34
Wat een bijzondere dag opstellingen. Niet de eerste keer bij Bien wel de eerste keer dat ik opstellingen doe. Gedragen door Bien, de heel veilige groep en het veld, stroomt alles zo mooi. Vragen vallen op hun plek, nieuwe, grotere vragen dienen zich weer aan. Nu, dagen later is mijn zenuwstelsel nog in beweging wat weer een mooie nieuwe stap in mijn proces geeft. Dank en liefs voor Sabine en zeker ook se lieve, mooie mensen uit de groep.
Nathalie uit Bathmen schreef op 1 april 2024 om 14:46
Vrijdag 29 maart, 09:40 uur. Met een voelbare spanning stap ik haar huiskamer binnen. Het voelt warm, gezellig en ruim aan. Vandaag draai ik mee met een opstellingendag. Een dag met als thema seksualiteit/intimiteit. Vandaar mijn spanning. Over seksualiteit/intimiteit praten vind ik overigens prima, ... zolang het over de beleving van de ander gaat. 😉 Bij ons op De Zomerhof komen aanvragers van opstellingen met zeer uitlopende vragen rondom het thema intimiteit/seksualiteit, van open relaties tot seksuele trauma's, tot verlangens die nog in de taboesfeer liggen. Mensen die aangeven dat ze zich veilig bij mij voelen om al hun gedachten en verlangens te delen. Hier voel ik me persoonlijk relaxt bij. Zelf heb ik van huis uit onbewust meegekregen dat je 'er' niet over praat. Niet omdat het niet goed zou zijn, maar we deden het gewoonweg niet. Niet met mijn ouders, maar ook niet met mijn zus. We hebben er dan ook nooit samen over gepraat, laat staan iets gedeeld over een van onze eigen ervaringen. Wel heeft mijn moeder heeft me seksuele voorlichting gegeven. Samen zittend op de bank, ik op haar schoot, lezend en kijkend in het rode boek. Ik weet het nog goed. Ook toen voelde het overwegend ontspannen en slechts een beetje spannend, omdat er toch wel heel duidelijke plaatjes in stonden afgebeeld. Logisch vind ik, gezien mijn leeftijd. Maar goed, terug naar haar woonkamer. Ondertussen zijn de andere vijf mensen ook binnen gedruppeld. We zijn met drie mannen en drie vrouwen. Fijn, deze mix. Ik vang al snel op dat de anderen allemaal ervaring hebben op het gebied van tantra. Niet dat vandaag een tantra-workshop is, maar wel merk ik dat het thema seksualiteit/intimiteit hier helemaal omarmd is. Omdat het hier zo gewoon voelt (wat het natuurlijk ook is), ebt mijn spanning al snel weg. Ja, het is goed zo, ik voel me veilig. Tijdens het beginrondje geven we allemaal aan welke intentie we hebben voor deze dag. Mijn intentie heeft te maken met me persoonlijk vrijer voelen rondom het thema seksualiteit. Soms hoor ik een term voorbij komen die ik nog niet ken, zoals lingam. (Ben benieuwd wie dit ook even moet opzoeken 😉). Gedurende de dag doen we meerdere opstellingen. Ik sta o.a. representant voor schaamte, iets dat gezien wil worden, zachtheid, een man. Elke opstelling geeft me inzichten, maakt me laagje voor laagje vrijer. Ik vind het heerlijk om met deze mensen te zijn, om de deskundige begeleiding van Bien te ervaren, mezelf veilig te voelen en open te stellen. Aan het eind van mijn eigen opstelling omarm ik mijn eigen seksualiteit innig. Het voelt bruisend, als een soort verliefdheid, op de representant van mijn eigen seksualiteit. Als deze representant op een gegeven moment zegt: "Wat heb je een heerlijk lichaam", voel ik iets in al mijn cellen gebeuren... De afgelopen maanden ben ik aan het stoeien met mijn gewicht. Ben ik een stuk zwaarder geworden en voel ik me niet lekker met/in mijn lijf. Het afvallen gaat me de laatste tijd dan ook niet goed af. De hardop uitgesproken woorden van de representant van mijn seksualiteit zetten daadwerkelijk iets in werking. Ik voel me als het ware in mijn lichaam landen. Dit is fijn. Dit doet wat essentieels. Na mijn opstelling wordt de muziek aangezet, zodat er gedanst kan worden. Ik heb behoefte aan iets anders en ga op de bank liggen. Lekker in de zon, totale overgave. De man die net nog representant stond voor mijn seksualiteit komt bij me zitten. Ik sla mijn armen om hem heen en zak weer terug de bank in. Het voelt zo kloppend om hier samen te liggen. Het rond mijn opstelling op alle lagen af. Helend. Deze dag heeft meer in beweging gezet dan ik had gedacht. Dankbaar bedenk ik dat ik in de toekomst ook een opstellingendag ga organiseren met het thema intimiteit/seksualiteit. Maar eerst neem ik de tijd om mijn eigen ervaringen te laten landen en te integreren. Met het delen van mijn ervaringen van deze dag voel ik me weer een stapje vrijer. Net dàt wat mijn wens was en is. Liefs, Nathalie
Thomas uit Landgraaf schreef op 1 april 2024 om 12:34
Een heerlijke dag ontspannen tijdens een massagedag bij Sabine. Door recente gebeurtenissen kan ik momenteel vrij afstandelijk reageren op activiteiten die om intimiteit vragen. In de veilig voelende setting kon ik mij makkelijk laten meenemen en plezier toelaten. De liefdevolle aandacht en aanrakingen op deze dag helpen mij een paar dagen later om met meer vriendelijkheid naar mezelf te kijken.
Johan uit Emmeloord schreef op 14 februari 2024 om 20:16
Zaterdagwas weer een dag waarin ik een heerlijke ervaring toe mocht voegen aan mijn bagage. Heerlijk de opbouw van de dag met als eindresultaat ervaren hoe het is om in dit geval de dom te zijn. De eerste zondag was ik de sub, ervaren als heerlijk laten komen wat de dom in gedachten had en ik hoefde alleen mijn grenzen in de gaten te houden. Nu op de 2de dag als dom heb je ook de zorg voor de sub dit geeft een andere beleving maar ook verantwoording. Heerlijk deze ervaringen en ik zie uit naar het komende weekend. Hks Johan.
P schreef op 14 februari 2024 om 11:18
Ik heb zaterdag 10 februari 2024 de workshop Conscious Power Exchange mogen meemaken. De workshop is mooi opgebouwd met fijne oefeningen en goede uitleg waarbij langzaam aan gewerkt werd naar het hoogtepunt van de workshop. En een hoogtepunt werd het, ik geniet na een paar dagen nog steeds. Ik heb mij erg veilig gevoeld in de groep en zeer fijn ervaren. Ik kan deze workshop iedereen aanraden die interesse heeft in de zachtere vorm van BDSM.
Leonie uit Nijmegen schreef op 6 januari 2024 om 15:03
Wat een geweldige dag: een 5 elementen en een kashmirische massage met een lekker diner erbij (30 december 2023). Fijne sfeer, samen genieten, plezier, lekker in het lijf zakken, soms een beetje uit de comfortzone wat dan juist heel erg leuk is. Aanrader!
Mariel uit Amersfoort schreef op 31 december 2023 om 15:17
Zoooo een heerlijk kadoo was het gisteren... Wat je aan kan kun je dragen en jij kan doordat je dit allemaal beleefd en doorgeleefd en gestruikeld bent en gejankt en jezelf liefhebt, kun je het ook overdragen. Bien je maakt de wereld wakker door dit in je huis te laten plaatsvinden. Je liefdevolle bad met mooie uitgebalanceerde massages was een prachtig geschenk... Lekker snuffelen aan elkaar en dat ruikt naar meer ...... ❤️🧡💗🩵💜 ....
Sab schreef op 31 december 2023 om 14:30
Een heerlijk warm bad! Van het welkom tot het afscheid. De begeleiding is duidelijk en bescheiden, passend bij de setting. Bien checkt zorgvuldig wie wat nodig heeft en zorgt daarvoor voor een veilige bedding. Een cadeautje om zo 2023 af te mogen sluiten.
Gerrit schreef op 28 december 2023 om 18:51
5 elementen massage à la Bien en de Kashmirische massage: Wauw wat was het fijn! Bien heeft haar huiskamer op een fijne, mooie en plezierige manier omgetoverd tot een sfeervolle lokatie voor de workshop. De opbouw vond ik zeer prettig en uitnodigend om mezelf open te kunnen stellen en me over te geven. Bien begeleid de massages op een prettige en passende manier (afgestemd op de groep). Voor elke massage heeft ze een aparte playlist. Bien heeft genoeg tools / attributen klaarliggen om de 5 elementen massage met plezier het "à la Bien" sausje te geven 🙂
Ageeth uit Utrecht schreef op 26 december 2023 om 14:27
Lieve Bien, Wat was dat weer een prachtige dag/avond in jouw heerlijke woning in Arnhem! Dit keer mocht ik de hele dag met jou en gelijkgestemden doorbrengen onder de titel: "Zen het jaar uit bij Bien". Samen lunchen, daarna de 5-elementenmassage, lichte soep-maaltijd met salade en daarna de kasmirische massage. Heerlijke sfeer, fijne mensen, prachtige, sfeervolle plek, mooie, kundige begeleiding van Bien en dan die... goddelijke muziek-lijsten van Bien erbij.... Ik ben dankbaar voor deze heerlijke belevenis! Je hebt het afgelopen jaar voor mij verrijkt met al jouw kennis en liefdevolle aandacht. Ik heb van je mogen leren en heb je leren kennen als een heerlijke, warme vrouw! Dank, dank, dank voor alles wat je brengt, je maakt de wereld een stukje mooier!