Deel en lees ervaringen met Gezien bij Bien

Klik op de knop om jouw ervaring achter te laten.

Deel jouw ervaring met Gezien bij Bien

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt na beoordeling geplaatst.
38 berichten.
Johan uit Emmeloord schreef op 14 februari 2024 om 20:16
Zaterdagwas weer een dag waarin ik een heerlijke ervaring toe mocht voegen aan mijn bagage. Heerlijk de opbouw van de dag met als eindresultaat ervaren hoe het is om in dit geval de dom te zijn. De eerste zondag was ik de sub, ervaren als heerlijk laten komen wat de dom in gedachten had en ik hoefde alleen mijn grenzen in de gaten te houden. Nu op de 2de dag als dom heb je ook de zorg voor de sub dit geeft een andere beleving maar ook verantwoording. Heerlijk deze ervaringen en ik zie uit naar het komende weekend. Hks Johan.
P schreef op 14 februari 2024 om 11:18
Ik heb zaterdag 10 februari 2024 de workshop Conscious Power Exchange mogen meemaken. De workshop is mooi opgebouwd met fijne oefeningen en goede uitleg waarbij langzaam aan gewerkt werd naar het hoogtepunt van de workshop. En een hoogtepunt werd het, ik geniet na een paar dagen nog steeds. Ik heb mij erg veilig gevoeld in de groep en zeer fijn ervaren. Ik kan deze workshop iedereen aanraden die interesse heeft in de zachtere vorm van BDSM.
Leonie uit Nijmegen schreef op 6 januari 2024 om 15:03
Wat een geweldige dag: een 5 elementen en een kashmirische massage met een lekker diner erbij (30 december 2023). Fijne sfeer, samen genieten, plezier, lekker in het lijf zakken, soms een beetje uit de comfortzone wat dan juist heel erg leuk is. Aanrader!
Mariel uit Amersfoort schreef op 31 december 2023 om 15:17
Zoooo een heerlijk kadoo was het gisteren... Wat je aan kan kun je dragen en jij kan doordat je dit allemaal beleefd en doorgeleefd en gestruikeld bent en gejankt en jezelf liefhebt, kun je het ook overdragen. Bien je maakt de wereld wakker door dit in je huis te laten plaatsvinden. Je liefdevolle bad met mooie uitgebalanceerde massages was een prachtig geschenk... Lekker snuffelen aan elkaar en dat ruikt naar meer ...... ❤️🧡💗🩵💜 ....
Sab schreef op 31 december 2023 om 14:30
Een heerlijk warm bad! Van het welkom tot het afscheid. De begeleiding is duidelijk en bescheiden, passend bij de setting. Bien checkt zorgvuldig wie wat nodig heeft en zorgt daarvoor voor een veilige bedding. Een cadeautje om zo 2023 af te mogen sluiten.
Gerrit schreef op 28 december 2023 om 18:51
5 elementen massage à la Bien en de Kashmirische massage: Wauw wat was het fijn! Bien heeft haar huiskamer op een fijne, mooie en plezierige manier omgetoverd tot een sfeervolle lokatie voor de workshop. De opbouw vond ik zeer prettig en uitnodigend om mezelf open te kunnen stellen en me over te geven. Bien begeleid de massages op een prettige en passende manier (afgestemd op de groep). Voor elke massage heeft ze een aparte playlist. Bien heeft genoeg tools / attributen klaarliggen om de 5 elementen massage met plezier het "à la Bien" sausje te geven 🙂
Ageeth uit Utrecht schreef op 26 december 2023 om 14:27
Lieve Bien, Wat was dat weer een prachtige dag/avond in jouw heerlijke woning in Arnhem! Dit keer mocht ik de hele dag met jou en gelijkgestemden doorbrengen onder de titel: "Zen het jaar uit bij Bien". Samen lunchen, daarna de 5-elementenmassage, lichte soep-maaltijd met salade en daarna de kasmirische massage. Heerlijke sfeer, fijne mensen, prachtige, sfeervolle plek, mooie, kundige begeleiding van Bien en dan die... goddelijke muziek-lijsten van Bien erbij.... Ik ben dankbaar voor deze heerlijke belevenis! Je hebt het afgelopen jaar voor mij verrijkt met al jouw kennis en liefdevolle aandacht. Ik heb van je mogen leren en heb je leren kennen als een heerlijke, warme vrouw! Dank, dank, dank voor alles wat je brengt, je maakt de wereld een stukje mooier!
Winfried uit Vaassen schreef op 26 december 2023 om 14:17
Dank je, Bien, voor de heerlijke dag met een fijne groep mensen, heerlijke massages en prachtige muziek. Alles met liefde en aandacht georganiseerd.. Wat een fijn begin van de kerst..
Ilona schreef op 26 december 2023 om 12:38
Lieve Bien, Wat een heerlijk begin van de Kerstdagen. In een bad vol vertrouwen, veiligheid en liefde landen. In de groep elkaar ontmoeten, begroeten en aanraken. Speels, ondeugend, warm, liefdevol en vooral in veiligheid en vertrouwen. Alles mocht ontstaan binnen het kader dat je aangaf, niet gericht op sex of sexualiteit, maar gericht op nabijheid, intimiteit en vooral heel veel liefde. Een aanrader!!! Enne, je mag mij in ieder geval voor volgend jaar kerstavond op de lijst zetten!
Mändy schreef op 13 december 2023 om 17:42
Een mooie bijzondere dag mogen ervaren bij Sabien met systemisch opstelling en sexualiteit. In een veilige bedding die Sabien bied, mooie inzichten en ervaringen mogen ontvangen. Dank je Sabien en mede deelnemers🙏🥰✨💖
Erna uit Doetinchem schreef op 10 december 2023 om 13:34
Bij Bien een opstellingen dag meegemaakt over seksualiteit. Hoe warm, integer en zorgvuldig zij hier mee om gaat, je samen de diepte in mag gaan met anderen in een veilige bedding zodat je inzichten krijgt en/of tot heling komt. Prachtig gewoon en een echte aanrader. Ook al bij haar de 5 elementen massagedag en BDSI dag meegemaakt. Gewoon super hoe alles wat kwetsbaar kan zijn aandacht en liefde krijgt en gewoon besproken wordt. Echt super fijn om bij Bien te zijn! ⭐️🙏
Zarrea schreef op 9 december 2023 om 11:55
Beste Paul en Bien, Voor mij was de workshop van afgelopen zondag ontzettend waardevol en helend en ik heb super veel geleerd in hele korte tijd. Ik heb het diepe verlangen naar een D/S relatie jarenlang voor mezelf onderdrukt en toen ik eenmaal senang werd met dat deel van mezelf, liep ik tegen allerlei frustraties en mijn eigen onvermogen op, omdat ik in mijn omgeving geen mannen tegen kwam die dit vanuit een authentiek verlangen (dus NIET vanuit de behoefte om mij te pleasen) aan wilden gaan met mij. Lange tijd heb ik gedacht dat de DOM rol bij mij zou passen, tot ik erachter kwam dat de sub de persoon is met de ware POWER en dat heb ik dankzij jullie gerichte aanwijzingen tijdens het spel (ben je aan het genieten of aan het verduren) op een hele veilige en afgestemde manier mogen ervaren. En ik heb vooral geleerd hoe ik mijn verlangens op een fijne manier mag en kan uiten, met respect voor de ander en binnen mijn eigen grenzen. Dank jullie wel voor de ondersteuning die jullie mij hebben geboden in mijn persoonlijke groei proces. Het voelt letterlijk alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen en ik mezelf nu eindelijk toesta om mijn authentieke ZELF te mogen zijn en mijn eigen behoeften voorop te zetten zonder schaamte of schuldgevoel. AHO! Veel liefs, Zarrea
T. schreef op 7 december 2023 om 11:00
Ik was voor een tweede keer bij Paul en Sabien en trof een geheel andere groep met medemensen aan. Mijn vertwijfeling op de dag zelf, werden liefdevol en vooral zorgvuldig opgevangen. Nu in de verwerking in de week erna zie ik nieuwe mogelijkheden in mij die ik niet voor mogelijk had gehouden. Onvoorstelbaar. Ik ben een beperkende overtuiging in mijn relaties kwijtgeraakt. Geloof het of niet: echt waar en bevrijdend.
A & L uit Utrecht schreef op 26 november 2023 om 14:22
Onze 24 uur met Sabine was een mooie verassing voor A zijn verjaardag. Er ging een wereld voor ons open! We hebben het "spel" van power exchange als zeer verrijkend ervaren! Het was verrassend te ontdekken dat ik als "sub" eigenlijk zelf de leiding heb en hiermee ook de verantwoordelijkheid dat ik het zelf naar mijn zin heb en niets hoef te verduren! Sabine daagde ons uit en wist gevoelige snaren te raken. Ze begeleide speels en professioneel tegelijk, ze stelde de juiste vragen om ons ook bewust te maken van dat kleine details een groot verschil maken. Door de duidelijke rolverdeling en verantwoordelijkheid voor grenzen bij de ander te laten, durfde ik veel meer te gaan spelen en voelde ik mij vrijer om mijn ondeugende fantasieën uit te laten komen. Echt een prachtige en intense ervaring echt een aanrader!!
Coen uit Nijmegen schreef op 24 oktober 2023 om 13:02
Ik heb samen met mijn vriendin de 24 uur bij Sabien gevolgd. Dit was een ongelooflijk verrijkende ervaring. Sabien heeft het vermogen om in het moment te verbinden en aan te voelen wat er nodig is. Ze kan putten uit een groot arsenaal aan oefeningen. Wij waren op zoek naar verdieping in de mogelijkheden van tantra in combinatie met het ontdekken van onze Dom/sub voorkeuren. Wij waren hier volledig onervaren in en Sabien heeft dat op een mooie en professionele wijze begeleid. Vanaf het binnenkomen met het prachtige intake gesprek (die badeendjes zijn een gouden vondst), het samen eten, de BDSI oefeningen en de gastvrijheid, was het een veilige, verrijkende, verdiepende en vertragende ervaring. Ik kan dit iedereen die een kwaliteitsslag in het onderzoeken van liefdevolle energie wil maken van harte aanraden.
Mira uit Amersfoort schreef op 12 juli 2023 om 17:35
Sabine is afgestemd, intuïtief, stevig, aards, helder en met een groot hart. Bruisend met gevoel voor humor èn kundig in haar vak. Aanrader!
Anton schreef op 9 juli 2023 om 10:47
De opstellingen dag over intimiteit was deze week mijn eerste kennismaking met opstellingen werk... En ik ben zwaar onder de indruk. Zowel van hetgeen zichtbaar wordt, als van de deskundigheid en finesse waarmee Sabine haar ervaring en inzicht weet in te zetten. Een absolute aanrader.
R schreef op 2 mei 2023 om 15:37
Lieve Paul en Bien. Wat een mooi weekend. De grootste groei voor mij zat op het stukje communiceren waar ik zit en wat mijn behoeftes zijn. En dit kwam ik tegen als sub, als Dom, maar ook gewoon als mezelf. Het steeds inchecken bij mij zelf en communiceren naar de buitenwereld wat ik nodig heb. Zorgen voor mijzelf! Erg waardevol! Ook merkte ik dat ik gedurende het weekend steeds meer in mijn kracht kwam te staan. Ik voelde me als een vis in het water. Heerlijk! Ik vond het superfijn dat het floggeren pas op zondag was. Want dat maakte een hoop los bij mij. En vond ik het spannendste onderdeel van het weekend. Jullie hebben het floggeren mooi uitgelegd waardoor ik me er voor open durfde te stellen en het toch ben aangegaan. En het was een super ervaring. De opbouw van het weekend vond ik heel mooi. Rustig, gedegen, veilig. Fijne uitleg over de code woorden. Mooi dat benoemd werd dat je als sub geen slaaf bent, maar eigenlijk in control bent. Ik vond het mooi hoe gedurende het weekend je elke keer opnieuw de keus kreeg of je in de Dom of in de sub rol wilde, zodat je beide kanten kon oefenen. Ik heb mogen ervaren dat ik ook zeker de Dom rol leuk kan vinden. Als het maar speels en echt vanuit mijzelf komt. Dat was mooi om te ervaren.  Al met al vond ik het een super tof weekend! Het heeft me enorm veel gebracht. Meer dan ik vooraf had kunnen denken. Wat een mooie leerschool.
R & E schreef op 1 mei 2023 om 16:35
Fijn om het geoefende direct toe te kunnen passen in onze relatie. Het zonder schroom inzetten van dom en sub bij haren knippen, vrijen en andere dagelijkse dingen. En het zelfbewustzijn over keuzevrijheid ook in mijn werk versterkt te kunnen inzetten. Zorgvuldig hoe jullie mijn partner zondag de ruimte gaven om haar ding met mij te doen. Verder fijn programma. Eten fijn zo! Een heel fijne, sfeervolle ruimte (gemaakt?). En erg fijne ondersteuners! Fijn dat er ruimte was om toch wat seksuele gevoelens uit te kunnen drukken naar elkaar in onze eigen privé B&B kamer.
Sofie uit Amersfoort schreef op 1 mei 2023 om 16:23
💗Lieve Bien, Wat een bedding en een groep mooie afgestemden bij elkaar. Er waren prachtige oefeningen die jullie hebben neergezet om beter in onze kracht te komen bij de sub en dom.... wat kan dit toch ongelofelijk spiegelen in het leven. Waarom raakt dit zo? Waarom komt het zo dichtbij? Een traan kon niet weg blijven, want je komt jezelf tegen. Vooral als het even spannend word.... Ook het codewoord oranje kan ik ooooooooh zo goed gebruiken. Afstemmen en overgave is alles wat we te doen hebben, ook al knaagt het even ... De play party gaf zoveel speelse raakvlakken waar alles samen viel waar ik lang naar verlangd heb; Onderdanig mogen zijn en toch verwend worden door mijn dominanten. En dat met vijf mensen samen....heerlijk speels spel waar vijf mensen genoten van hun eigen rol. Compleet feest 🥳 het mag stromen, het mag ademen, het mag gezien (bij Bien en Paul) worden....Het krijgt een kleur en het wordt zachter en versmelt in het universum. Mmmmmm.... ik heb genoten tien laagjes diep...👠 Met ontzettend veel dank 🙏🏻 voor alles wat jullie zichtbaar en onzichtbaar deden.....