Deel en lees ervaringen met Gezien bij Bien

Klik op de knop om jouw ervaring achter te laten.

Deel jouw ervaring met Gezien bij Bien

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt na beoordeling geplaatst.
55 berichten.
TG schreef op 12 februari 2023 om 09:58
" wat een zorgvuldige zorg vervulling, ik ben er een week later nog steeds enthousiast over, blijft boeiende bloeiende kost" "in weze geen woorden voor, van woorden naar worden" "van verwonding naar verwondering"
AH uit Utrecht schreef op 10 februari 2023 om 13:17
Lieve Sabine en Paul, Ik heb de Conscious Power Exchange Workshop nu twee keer mogen ervaren... Wat een prachtig gefaciliteerde ontdekkingsreis in de Dom/Sub-wereld. Yes, no, maybe... respect, zachtheid en tederheid. Het heeft mij veel gebracht!! Ik ervaar jou en Paul als integere mensen, met veel ervaring en kennis over BDSI. Jullie creëren een mooie, veilige bedding, op een fijne plek. Een mooie en veilige sfeer om de deelnemers uit te dagen, net iets buiten de comfortzone te gaan. Met goede duidelijke uitleg en fijne (uitdagende) oefeningen. Het brengt mij de mogelijkheid om mijn speelse kant te ontdekken, mijn ondeugende kant, ik word daar een gelukkiger mens van. Het voelt bevrijdend en het is helend, het ruimt oude patronen / gedachten / imprints op en het helpt mij te groeien, te ontwikkelen naar een fijne en ruimdenkender mens. Het is ook erg fijn, dat jullie stellen de ruimte geven om met elkaar te oefenen, mocht men dat willen. BDSI, zoals jullie het overdragen, spreekt mij enorm aan. BDSM staat mij nog steeds tegen, ik ben niet van het hardere 'werk' en vind juist de liefdevolle verbinding en consensus zo fijn. Ik ben jullie heel dankbaar dat ik op deze manier mijn ontdekkingstocht kan verdiepen en mijn leven hiermee kan verrijken! DANK DANK DANK!
M uit Nijmegen schreef op 8 januari 2023 om 18:30
Het was een genot gisteren 💞 Een fijne liefdevolle afgestemde energetische bedding. Je had alles respectvol zorgvuldig uitgedacht met een zachte veilige gedesideerde touch.. Zowel de beginnende als gevorderde masseur kon zijn eigen intentie daarin kwijt.. Het is zo heerlijk dat er afgestemde muziek is, maar bij jou was het niet alleen afgestemd in de achtergrond, maar een onderdeel om de 5 elementen op te zwepen. De elementen aarde water, vuur, lucht en ether kregen daardoor meer kleur en kwamen maximaal tot bloei bij iedereen. 🙏🏻 ik dank de kosmos dat de bezieling zo'n mooie plek bij jou mag krijgen. Ik 🙏🏻 de muziek die precies de polariteiten hebben laten klinken op het goede moment . Ik 🙏🏻 alle mooie parels van mensen die de juiste intentie hebben zodat wij deze mooie energie samen mogen neerzetten. Ik 🙏🏻 vooral jou 🌹 lieve Bien die dit allemaal samen weet te brengen in je mooie huiskamer 💜❤️💛....
Ineke schreef op 23 december 2022 om 23:08
24 uur Gezien bij Bien is duiken in de modderigheid van je relatie. En door oprechte aandacht, scherpe vragen en observaties helderheid krijgen in de patronen. Met goede oefeningen hebben we het plezier in onze relatie weer teruggevonden. In deze 24 uur heeft onze relatie een enorme boost gekregen en hebben we weer veel ontspanning met elkaar. Zowel overdag als s nachts;) Klein overzicht na bijna 120 uur na de 24 uur Gezien bij Bien. Spoiler: het gaat fantastisch. Tenminste, voor ons, de hond zit nu wat vaker 's middags in zijn eentje beneden, terwijl wij boven scharrelen 😉 Die ene middag per week, die je ons als "huiswerk" hebt meegegeven hebben we uitgebreid met nog een paar middagen. We hebben 3 keer een ontbijtje op bed gedaan samen. Onze bank bestaat uit losse elementen, die hebben we zó herschikt dat we nu beter naast elkaar op het lounge deel kunnen zit-liggen, onder een deken, ontbloot. Gisteravond, 1e kerstdag was ook mooi: ik achter haar met haar rug tegen mijn buik, samen op tv een film gekeken. Zo deden we dat in de eerste jaren van onze relatie ook. We hebben de warmte weer gevonden. Dank je wel Bien voor je mooie en veilige 24 uur. I en A
Katharina uit Haarlem schreef op 12 december 2022 om 22:48
Lieve Bien en Paul, dank voor jullie integere manier van begeleiding tijdens dit intense,mooie en speelse power exchange weekend en de alerte, liefdevolle zorg en aandacht voor de hele groep. Mooi! Ik heb genoten en kunnen flowen in mijn Sub energie en mooie waardevolle ontdekkingen gemaakt in het Dom-play..en met de yes- maybe-no ! Fijne locatie, heerlijk verzorgde catering en mooie B&B kamers. Al met al een fijne beleving en heerlijk weekend 🙂
Emcé uit Gouda schreef op 12 december 2022 om 21:44
Hello lieve Bien en lieve Paul dank jullie wel voor de intense veilige en helende aanwezigheid en aandacht in het Conscious Power Exchange weekend. Het was heerlijk intens om binnen de lijntjes te kleuren en tegelijkertijd jullie, Bien en Paul als safe space keepers te mogen ervaren en voelen. Yes, maybe en no zijn in het fysiek emotionele lichaam opgeslagen en kunnen bij alle dagelijkse en niet dagelijkse situaties worden ingezet. Mijn zelfliefde heeft daardoor weer een verkwikkende boost ontvangen. Hartelijke dank!
rob schreef op 12 december 2022 om 14:25
Lieve Sabine en Paul, Een prachtig gefaciliteerde ontdekkingsreis naar jezelf in jullie Conscious Power Exchange weekend. Yes, no, maybe staan centraal, samenbeleving staat centraal, respect staat centraal en zachtheid en tederheid. Dat laatste lijkt wellicht voor een buitenstaander niet zo, maar insiders weten dat dat wel zo is. Ik heb veel ontdekt bij mijzelf. Dank++. R
Marielle uit Amersfoort schreef op 12 december 2022 om 03:12
Lieve Bien, lieve Paul Pfff wat een worsteling was het voor me om met als sub geen slaaf te voelen en geen vernedering te ervaren, maar juist kracht te halen uit de onderdanigheid... Jullie hielpen me liefdevol door het hele traject.... Wat een nieuwe wereld. Wat een hemelse locatie, wat een immense organisatie.... Dank dank.... dit kan nog wel eens veel impact hebben... Proeft naar verdieping. Liefs
Monique schreef op 4 december 2022 om 16:54
Een van de kwaliteiten van Sabine is dat zij een veilige setting weet te creëren waarin je helemaal kunt ontspannen en in je lijf kunt zakken. Met speelse oefeningen en haar fijne muziekkeuze ben je gegarandeerd van een heerlijke avond uit. Ik kom er altijd superblij vandaan, weer compleet in verbinding met mn sensuele zelf. Dank je wel lieve Bien!
RS uit Eindhoven schreef op 4 december 2022 om 15:48
Inmiddels heb ik een paar workshops bij Bien gehad. Iedere keer voelt dat dat ik thuis kom en er op mijn plaats ben. Alles gebeurt in heerlijke rust en afstemming. Iedereen wordt gehoord en gezien. Ik ga zeker meer workshops volgen.
Céem uit Gouda schreef op 3 december 2022 om 16:26
Wat een fijne veilige avond weet Bien met de deelnemers te ervaren. Het is fijn zoals deelnemers daarin hun plezier en comfort creëren. De vijf elementen krijgen daarmee meer dimensies dan massage.
Joyce schreef op 2 december 2022 om 19:02
Bien. Je weet altijd weer op subtiele wijze een perfecte balans neer te zetten: Je bent de wijze spaceholder, de gastvrouw met een groot hart, het juicy voorbeeld en het levende bewijs dat persoonlijke ontwikkeling gebeurt daar waar het spannend én superveilig is. Ik ben blij dat je dit belangrijke en baanbrekende werk doet.
Theo uit Apeldoorn schreef op 2 december 2022 om 13:40
Half november een vijf elementen massage gedaan. Sabine creëert een warme setting. Ze neemt je mee om in je lijf te landen en vervolgens de anderen te ontmoeten. Dat is een zorgvuldig proces, het moet goed voelen. Ik was alleen, maar niet alleen gevoeld. De vijf elementen worden perfect ondersteunt met passende muziek. Bij de laatste, ether, is de massage zonder aanraking. Alleen energetisch. En die voel je, die is magisch. Sabine zorgt ondertussen voor de space-holding. Heerlijk avondje met fijne mensen.
Anton schreef op 1 december 2022 om 14:44
De 5 elementen massage bij Sabine was something else! De combi met kinky elementen gaf het een extra laag aan speelsheid, die ik niet voor mogelijk had gehouden in zo'n setting. Het was ongelooflijk genieten - volgende keer wéér!
R schreef op 1 december 2022 om 14:41
Ik ben elke keer onder de indruk van wat Sabine in haar workshops weet neer te zetten. Altijd afgestemd op het moment en altijd ziet ze exact wat er in de groep gebeurt en wat er nodig is. Het geeft een hele fijne bedding, te voelen dat een workshop gever weet wat ze doet. En dan is het ook nog zo'n heerlijk mens!