Mijn nieuwjaarswens voor jou

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Ik kijk naar een stel, naakt, in mijn woonkamer. Ik zie hoe ze verbinden met elkaar, hoe ze elkaar terugvinden in hun intimiteit. In 24 uur tijd…..

Tegenwoordig is het normaal voor me, als tantra facilitator, om een naakt stel te zien in mijn huis. Of zelfs een stel of 7 of 8, al dan niet naakt, in lingerie of in een omslagdoek. Of elders in het land in een mooie groepsaccommodatie zoals tijdens het weekend van mijn verjaardag onlangs in Dwingeloo.

Ik kies ervoor om eens niet in mijn privé groep iets te delen, maar mijn huidige gevoel zo aan het eind van dit mooie jaar met jullie allemaal te delen. Out in the open. Als mijn kerst- en nieuwjaarsgroet.

Want als er iets out in the open mag, dan is het wel het prachtige werk wat te maken heeft met intimiteit, verbinding, massages, oprecht contact, liefde, de diverse liefdestalen en 3rotisch3 blauwdrukken, uitdagingen op het gebied van se3ksualit3it, de wereld van tantra, relaties en bewustwording hierin.

Eind 2021 heb ik de knop omgezet en besloten om van dit fantastische werkveld mijn werk te maken, naast het werk waar ik ook zo van houd binnen mijn bedrijf Dat is de Vraag!.

Inmiddels heb ik veel diverse liefdevolle mensen, singles en (gelegenheids)stellen, in mijn huis en elders mogen ontvangen voor onder andere mijn massageavonden, organiseer ik dagen en weekenden op het gebied van polariteiten, Vier de Liefde en Conscious Power Exchange en breng ik mensen weer terug in hun intieme contact als het vuurtje gedoofd is in mijn 24 uur Gezien bij Bien.

De afgelopen dagen was er weer zo’n 24 uur. Met een fantastisch liefdevol stel in mijn huis die elkaar een beetje kwijt waren. Middels systemisch werk achterhalen we wat er in de weg zit, om zo het pad vrij te maken om de intimiteit die er ooit was terug te vinden. Ik heb geen woorden om te beschrijven wat dit met me doet. Om 2 mensen te mogen zien openen, space holder te zijn voor hun processen en getuige te zijn van de liefde en intimiteit die weer terugkomt bij alle zachte dingen die ik faciliteer om weer tot elkaar te komen. Ik voel me een dankbaar mens.

En dat geld voor dit hele jaar. Ik ben ontiegelijk dankbaar voor wat ik mag neerzetten, voor de flow die daarin is ontstaan en voor de mooie mensen die hun weg naar mij hebben gevonden.

Al zo lang als ik me kan heugen vind ik intimiteit, sensualiteit en s3ksualit3it mateloos interessant. Ik ben vele malen van mijn pad gegaan. Op zoek. Niet kunnen vinden wat nou bij mij past. Net iets teveel relaties gehad, omdat ik mezelf niet goed genoeg kende. Zoektochten naar hoe het ook kan, naar hoe het fijn is. Want uiteraard heb ik in mijn leven ook iets meegemaakt, wat ik niet had moeten meemaken. Lang leve mijn eerste s3ksu3l3 vriendje, een vakantievriendje op mijn 16e…..

Tantra heeft me de afgelopen 6 jaar gebracht wat ik zocht; rust, ontspanning in mijn lijf, goed weten wat ik wel en niet wil en dit weten te communiceren. Tantra laat me voelen hoe het met én in mij is. In mijn beleving is Tantra verbinding, belichaming, grenzen voelen, uitspreken en bewaken en heeft het me geleerd om op een pure, feminine manier van mijn lichaam te mogen genieten. Het heeft me leren voelen. Echt voelen. Tantra is “niks doen en niks laten” zoals een fijne co-trainer van me altijd zo mooi verwoord. En voor mij in het bijzonder is het een empowering voor ons vrouwen, om onze mooie lijven echt te omarmen en er goed voor te zorgen, al dan niet in contact met de ander.

Hebben mensen dan s3ks in mijn huis? Het antwoord is nee. Nooit. In alles wat ik doe en organiseer, thuis en elders, is dit niet toegestaan. Mensen ontdekken wel wie ze zijn, wat ze in het moment voelen, wat ze spannend vinden, wat hun grenzen zijn wat ze wel en niet willen en hoe dit te verkrijgen en hoe te communiceren over onderwerpen die maf genoeg nog steeds taboo zijn.

Communiceren kun je leren. Leren communiceren over jouw s3ksualit3it en jouw intimiteit is zo ongelooflijk waardevol. Waar leren we dat? Tegenwoordig in ieder geval een beetje bij Bien.

Ik wens je een fantastisch 2023 en hoop dat je het gesprek over bovenstaande onderwerpen aangaat en op een mooie ontdekkingstocht gaat in jezelf. Dat je leert praten over je verlangens, je grenzen en je fantasie. Dat je goed zorgt voor jouw prachtige lijf en dat je net als ik op een zachte, sensitieve manier mag ontdekken wat er allemaal te ontdekken valt.

En wil je nou meer weten? Vraag me dan even naar mijn privé Facebook groep, zodat je vaker leest over wat er allemaal mogelijk is en kan. Mijn wens is dat de levensenergie in iedereen rijkelijk mag stromen en dat we weer teruggaan naar de rijke kennis over ons lichaam en daar heerlijk in mogen wonen. Daar worden levens mooier en intenser van.

En bij deze deel ik www.gezienbijbien.nl en ja dit vind ik kei spannend. Mijn mooie werk echter verstop ik niet meer. Het is tijd.

En het nieuwe jaar voor mij? Ik ga hem in met een prille liefde, een fantastische man die me snapt op alle fronten. En ik hem….

Lieve Paul Salverda en Ellie Van Zoggel bedankt voor de mooie samenwerking dit jaar. Lieve Wendy Peter dank dat jullie me jaren geleden hebben laten kennismaken met de mooie kanten van ons werk, voor jullie inspiratie. Lieve Arati Bonte dank voor jouw zijn en alles wat ik mag leren van je. Lieve Jonathan Beger en team ConSensual dank voor het geweldige eerste jaar, op naar het tweede! En lief vriendje, op naar een mooi 2023 en de rest.

Jullie inspireren me een mooier mensje te zijn, voor mezelf en voor de ander.

Knuffel van Bien