Over Jou

Helaasch mannen, ik werk niet 1 op 1 met jullie.

Als mens ben je ervan bewust dat voelen en de dingen aangaan belangrijk is om volop te kunnen leven. Je levensenergie is belangrijk voor je en je wilt hier volop van genieten. Pleasure is nou eenmaal heel simpel gezegd jouw geboorterecht.

Dat betekent wel dat je ook bereid bent door diepe dalen heen te gaan. Dat je echt wil (leren) voelen en openstaat voor alles wat daarbij komt kijken. Je durft jezelf te zijn en bent benieuwd wat er allemaal in je leeft. Wat is jouw pad? Wat heb jij nog aan te gaan?

Je hebt al het een en ander gedaan op het pad van Tantra of je bent al een die hard tantrica, whatever that may be. Je komt bij mij omdat je wil genieten van de rust en de ontspanning in je lijf. Daarnaast ben je niet bang om jezelf te laten zien in al je facetten.

Kun je jezelf dragen, dan ben je welkom op mijn avonden, dagen en weekenden.

Als stel ben je ook welkom in mijn 24 uur Gezien bij Bien of in het Sensual stellenweekend. Een dag 1 op 1, of een weekend  met andere stellen samen, waarin jullie elkaar in allerlei heerlijke oefeningen opnieuw gaan ontdekken. De diepte in, wellicht met een vleugje kink, voor liefde, begrip en openheid in jullie wederzijds verlangen.

Voel je welkom en Gezien bij Bien

Geen evenementen gevonden!

Lees over Tantra & Gezien bij Bien

Soms mis ik seks

Soms mis ik seks

Soms mis ik seks Mocht je nou denken “jij bent toch tantra facilitator, hoe kan dát nou?” Dan mag je even verder lezen. Tantra is geen...

Lees meer
De juiste borrels

De juiste borrels

2,5 jaar geleden, december 2021 zat ik op zondagavond in de auto de liefde te bedrijven met mijn stuur…. Alles in mij voelde zacht aan,...

Lees meer

Over Bien

Al van jongs af aan vind ik erotiek, sensualiteit, seksualiteit en intimiteit heel interessant. Als ik mijn opleidingen opnieuw kon doen, ging ik seksuologie studeren.

Het is mijn persoonlijke missie om taboes rondom seksualiteit en intimiteit weg te halen.

En mensen veel meer in hun lijf te laten wonen. Dit was voor mij een zoektocht. Middels Tantra en alles wat daarbij hoort heb ik gevonden wat ik zocht; rust, ontspanning in mijn lijf, goed weten wat ik wel en niet wil en dit weten te communiceren. Vooral zachte, tantrische kink, voor mij de hoge school van erotiek, heeft me ontzettend veel gebracht.

Ik neem je graag mee op tantrische reis. Dan kan ook jouw levensenergie volop stromen en kun je zo nu en dan een beetje versteld staan van jezelf.

En gewoon jezelf zijn. Een groot goed tegenwoordig.

Liefs Bien

 

Begin jouw Tantra reis

En schrijf je nu in. Voor af en toe een mailtje over Tantra. Ter inspiratie en je blijft op de hoogte van de agenda. (Geen spam, daar hou ik óók niet van.)

Gezien bij Bien © 2023 | Concept en realisatie : Website Mentor