Over Jou

Helaasch mannen, ik werk niet 1 op 1 met jullie.

Als mens ben je ervan bewust dat voelen en de dingen aangaan belangrijk is om volop te kunnen leven. Je levensenergie is belangrijk voor je en je wilt hier volop van genieten. Pleasure is nou eenmaal heel simpel gezegd jouw geboorterecht.

Dat betekent wel dat je ook bereid bent door diepe dalen heen te gaan. Dat je echt wil (leren) voelen en openstaat voor alles wat daarbij komt kijken. Je durft jezelf te zijn en bent benieuwd wat er allemaal in je leeft. Wat is jouw pad? Wat heb jij nog aan te gaan?

Je hebt al het een en ander gedaan op het pad van Tantra of je bent al een die hard tantrica, whatever that may be. Je komt bij mij omdat je wil genieten van de rust en de ontspanning in je lijf. Daarnaast ben je niet bang om jezelf te laten zien in al je facetten.

Kun je jezelf dragen, dan ben je welkom op mijn avonden, dagen en weekenden.

Als stel ben je ook welkom in mijn 24 uur Gezien bij Bien of in het Sensual stellenweekend. Een dag 1 op 1, of een weekend  met andere stellen samen, waarin jullie elkaar in allerlei heerlijke oefeningen opnieuw gaan ontdekken. De diepte in, wellicht met een vleugje kink, voor liefde, begrip en openheid in jullie wederzijds verlangen.