Sensueel Gezien bij Bien

Jullie zijn al een tijd(je) samen als stel en op het vlak van intimiteit en sensualiteit willen jullie meer. Je wilt elkaar beter begrijpen en dichter tot elkaar komen, ook als het even moeilijk is en intimiteit ver te zoeken is…

Kom dan naar dit zachte, sensuele tantra weekend in de vertraging van

Vrijdag 13 oktober tot zondag 15 oktober

♥Spelen met jullie sensualiteit
♥ The wheel of consent voor stellen
♥Tantra massages
♥ Sharings/inquiry op diverse manieren
♥ Systemisch werk
♥ De helende wereld van tantrische kink
♥ Heerlijke catering en zelfgemaakt, vers eten

Sensualiteit in het lichaam, in je zintuigen, in je hoofd en in jouw alles, staan centraal in dit weekend voor jou en je partner. Centraal staat ook dat wat er nog in de weg zit voor een fijne verbinding tussen jullie. Welke blokkades zitten er? Dat gaan jullie ontdekken middels systemisch werk zodat het weer mag stromen. 

Het is mijn missie dat iedereen oprecht mag genieten van hun prachtige lijven en van hun levensenergie. Dat we goed weten wat we wel en niet willen op het gebied van intimiteit en dit kunnen overbrengen naar onze partner.

Dit weekend is voor mensen met veel of enigszins ervaring met tantra en lichaamswerk. Ervaring in spelen met Dominantie en submissie is niet nodig.

We gebruiken dans, meditatie, aanraking, massages, inquiry, vertragen, sensualiteit, onthaasten, polarity play, spelen met attributen, systemisch werk en sharings als tools om versteld te staan van onszelf.

Voor maximaal 4 stellen

Een heel weekend voor jullie als stel

Een sensueel, helend weekend voor jullie als stel om dichter bij elkaar te komen en in de ultieme vertraging elkaar weer opnieuw te ontdekken…

Altijd al nieuwsgierig geweest wat polarity play voor jullie kan betekenen? Ervaar elkaar op nieuwe manieren, ook als je elkaar wellicht al even kwijt bent.

Kom ontdekken wat jullie te ontdekken en los te laten hebben, om vervolgens sensueel te genieten.

Geluiden, zachte attributen, uitdagende attributen, zacht sensuele energie en hoe deze aan te zetten, een touwtje om mee te spelen, een plagende stem, dirty talk, kleine opdrachtjes, prachtige muziek, gecollard worden, een fluisterende stem….

Polarity play op de zaterdag en zondag is luchtig, uitdagend, sensueel, fijn, speels, leuk en voor velen brengt het een enorme groei in hun persoonlijk leiderschap en hun relatie. Dit spel hoeft niet hard te zijn, in tegendeel zelfs…. Het is enorm verbindend, soms letterlijk.

Alle oefeningen doe je dit weekend alleen met jouw partner. Samen met andere stellen zul je herkenning en een veilige, zachte bedding ervaren om jullie reis te maken.

Samen met mijn partner Peter en zijn heerlijke sensualiteit, zachte Dom energie en fijne presence neem ik jullie mee de diepte en de pleasure in.

Seksuele energie mag uiteraard stromen, we doen er echter niks mee in de vorm van seksuele handelingen, net als bij alle andere workshops van Gezien bij Bij Bien.

Wij kijken er naar uit!

Jullie?

Neem contact op voor meer info. Een uitgebreid intake gesprek is inbegrepen zodat ik een goed beeld krijg van wat jullie graag willen bereiken samen.

Wanneer

Vrijdag 13 oktober 18:00 uur – zondag 15 oktober 17:00 uur

In het centrum van Arnhem in mijn heerlijke Herenhuis.

350 euro pp, 700 per stel

Inclusief overnachtingen in 2 persoons en 4 persoons kamers en alle maaltijden, tussendoortjes en drankjes.

Wat gaan we doen?

We hebben de tijd voor oprechte kennismaking met onszelf, elkaar, afgestemde oefeningen in de vertraging en loslaten. We oefenen, reflecteren, lachen, delen, ontdekken, laten een traan en genieten van wat sensualiteit en spelen met polariteiten ons lijf brengt.

Programma, ruime opzet. Laat je verrassen…

Vrijdagavond aankomst 18:00

♥  19:00 Jullie landen in de groep met Potluck diner met een gerecht dat iets over jullie relatie zegt. Wie weet is het wel het eerste gerecht dat jullie ooit samen aten in dat ene romantische tentje?

♥  Positive Inquiry en sharing

♥  Op the Wheel of consent gebasseerde, sensuele oefeningen om veilig te landen samen en nieuwe dingen te ontdekken aan elkaar

♥  Tijd voor sensualiteit….

♥  00:00 Bedtijd

Zaterdag

♥  Ontbijt 08:30-10:00

♥  Ochtend en middag systemisch werk om jullie blokkades op te ruimen.

♥  13:00-14:30 lekkere uitgebreide lunch tussendoor

♥  Middag en avond What’s sub sensual Polarity play. De zachte tantriche manier van spelen met Dom en sub energie.

♥  Heerlijk catering diner tussendoor en eigen tijd

♥ Play party!

♥ 01:00 bedtijd

Zondag

♥  09:00-10:00 ontbijt

♥  10:00-11:00
Sharing over de avond in kleine groepjes en in de kring

♥  11:00-13:00 Sensuele massages en of kinky elementen zoals spelen met touwtjes

♥  13:00-14:30 Lekkere uitgebreide lunch

♥  14:30 Oefeningen in sensualiteit om mee naar huis te nemen

♥  16:00 Afscheid, tassen pakken en de reis naar huis.