Sensueel Gezien bij Bien

Zachte, sensuele workshops in de vertraging. Speel met en ontdek over je dominantie en je submissie.

Sensualiteit in het lichaam, in je zintuigen, in je hoofd en in jouw alles, staan centraal in deze dag of de drieluik. Polarity play is uitdagend, sensueel, fijn, speels, leuk en voor velen brengt het een enorme groei in hun persoonlijk leiderschap.

Kom ontdekken wat jij te ontdekken en los te laten hebt, om vervolgens sensueel te genieten van jezelf.

Je ontdekt de dominantie en onderdaninge kanten in jezelf op een zachte spelende wijze en in volle sensualiteit. Dit spel hoeft niet hard te zijn, in tegendeel zelfs….

Het is mijn missie dat jij oprecht mag genieten van je prachtige lijf en van je levensenergie en dat we goed weten wat we wel en niet willen en dit kunnen overbrengen naar onze (gelegenheids)partners.

Seksuele enrgie mag uiteraard stromen, we doen er echter niks mee in de vorm van seksuele handelingen, net als bij alle andere workshops van Gezien bij Bien.

Beide voor maximaal 12 mensen.

What’s sub, sensual polarity play dag

We maken deze dag sensueel wat doorgaans wellicht niet als sensueel wordt gezien. Denk aan spelen met touwtjes, spelen met dirty talk, spelen met zachte impact play en energetische oefeningen op het gebied van dominantie en submissie.

We hebben een hele dag de tijd, voor kennismaking met onszelf, elkaar, afgestemde oefeningen in de vertraging en loslaten. We oefenen, reflecteren, lachen, delen, ontdekken, laten een traan en genieten van wat sensualiteit en spelen met polariteiten ons lijf brengt.

Ik gebruik naast diverse attributen ook dans, meditatie, aanraking, massage, inquiry, onthaasten en sharings als tool om versteld te staan van onszelf.

Drieluik What’s sub, sensual polarity play

Onze zintuigen maken er doorgaans een feestje van in Tantra. Wat gebeurt er met jouw zintuigen als je drie donderdag avonden op reis mag in de wereld van sensuele dominantie en submissie?

Geluiden, zachte attributen, uitdagende attributen, een plagende stem, dirty talk, kleine opdrachtjes, prachtige muziek, gecollard worden, een fluisterende stem, het is ontzettend lekker om te spelen met iemands zintuigen. Ervaar hoe het is als iemand je precies gaat vertellen wat hij/zij een paar minuten later met je gaat doen? En dan niks doet….

Kom leren en ontdekken over spelen met de zintuigen binnen dominantie en submissie.