Soms verklaar ik mezelf compleet voor gek….

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Soms verklaar ik mezelf compleet voor gek en voel ik me ook zo….

Ik zal je uitleggen wat ik daarmee bedoel.

Het is de vooravond van een weekend Conscious Power Exchange. Spelen met dominantie, submissie, Polarity play.

Vanaf morgen gaan Paul en ik weer 16 deelnemers laten ervaren, laten spelen, laten lachen, laten huilen, laten ontroeren, laten verbinden, laten vloeken, laten uitdagen, laten leren, laten aarzelen, laten overwinnen, laten vertragen, laten ont-moeten en laten ont-dekken.

Nee, lang niet allemaal uiteraard, maar de meeste van de deelnemers zullen een aantal dingen uit bovenstaand rijtje gaan ervaren.

Een aantal jaren geleden, in het begin van mijn tantra reis zo’n 6-7 jaar geleden, droomde ik van een wereld waarin de voorkeur voor een “kinky blueprint” geen “probleem” zou zijn.

Dat mensen hier wat meer openlijk over praten en ervaren, in plaats van dat het in een verdomhoekje zit. Of misschien juist dat ik er zélf makkelijker over deed en mezelf niet “maf of gek” vond, dat dit een van mijn voorkeuren is in contact met de ander.

Toch gek eigenlijk hè, dat 50 tinten grijs nog steeds DE MEEST GELEZEN BOEKENREEKS TER WERELD IS! Springt ver boven b.v. Harry Potter uit in de cijfers, al jaren. Maar dat even terzijde (ik heb ze niet gelezen en werd kwaad bij de 1e film).

Jaren geleden kende ik de tantrische, zachte benadering van kink nog niet zo goed als nu. Jaren geleden was ik er stellig en heilig van overtuigd, dat hoe graag ik ook zou willen dat je hier mee open en bloot zou kunnen zijn, laat staan werken, dat dit absoluut nooit zou kunnen….

Nu, jaren later begeleid ik weekenden en dagen rondom Conscious Power Exchange, rondom Polarity play, sensuele stellen weekenden en laat ik stellen en vrouwen 1 op 1 in mijn huis ontdekken wat dit voor ze kan betekenen, de sensuele wereld van het Dom en sub spel. Er gaan werelden open. Voor hen. Voor mij.

Het is prachtig wat er telkens ontstaat en wat er gebeurt bij mensen. Wat er gebeurt in mezelf nu ik sinds een jaartje ook graag zelf de sensuele Dom rol pak i.p.v alleen de o zo bekende sub rol.

En dan toch…… In de weken voorafgaand aan zo’n weekend of dag, of een nieuwsbrief die er uit gaat en ineens wel echt meer in het teken staat van dit mooie, leerzame “spel”, voel ik me soms heeeeeeel klein worden….

Mijn zakelijke klanten weten min of meer wat ik doe. Mijn familie weet min of meer wat ik doe. Mijn vrienden weten min of meer wat ik doe. Mijn website heeft geen geheimen.

Niemand doet moeilijk. Wat ik eerlijk gezegd gewoon nooit had verwacht.

Niemand weet wat ik echt doe of teweeg mag brengen. Behalve de mensen die zich een keer of meerdere keren ergens voor hebben ingeschreven.

Mensen buiten jou en mij krijgen toch al snel harde Porno beelden op hun netvlies als ze denken aan BDSM/BDSI. Beelden waarbij een touw op een vulgaire en onvriendelijke manier gebruikt kán worden. Beelden waarbij een zweep zowat dwars door iemand heen gaat. Brrrrr.

Het is de zachte kracht in dit mooie spel die “Ut um doet”…

Het brengt me zelfvertrouwen, rust, ontspanning, aanwezigheid, durven genieten van mijn femininiteit, heel goed kunnen aangeven wat ik wel en niet wil en hoe mijn lijf in het moment voelt en wat ze wil.

In mijn dagelijks leven ben ik rustiger, sterker, kan ik laten zijn wat er is, is mijn communicatie met anderen verbeterd en geniet ik meer dan ooit tevoren van mijn eigen heerlijke, heilige sek sualiteit.

En wat fijn om hierin met mensen als Jonathan BegerPaul Salverda en Peter Van Hoorn op weg te mogen zijn en al dat moois te mogen faciliteren! Bedankt mannen!

Dat ik mijn eigen “50 tinten rood” mag neerzetten, om het zo maar even te zeggen.

Want met grijstinten heb ik nog nooit iets gehad. En met rijke mannen die de ander, onervaren vrouwen, pijn moeten doen vanuit hun eigen pijn, ook niet.

Sensueler dan sensueel

Zachter dan zacht

Trager dan traag

Liever dan lief

En nu?

Nu voel ik me lang zo gek nog niet.

Ik heb er heel veel zin in.

Het weekend is voor velen al lang begonnen als we de mailtjes en appjes zo lezen, die de afgelopen weken binnenkomen.

Ik ben weer trots op wat ik mag doen.

En doe.

Keitrots.

Aho.