Systemisch Gezien bij Bien

Opstellingen met als onderwerpen je levensenergie, erotiek, sensualiteit, seksualiteit en intimiteit.

Omdat het helend is in jezelf te onderzoeken wat je blokkeert of wat je (nog) lastig vindt, zodat je dit kunt transformeren.

In mijn tantra workshops werk ik heel graag met polariteiten zoals mannelijke en vrouwelijke energie die in ieder van ons aanwezig is en b.v. Dominantie en submissie. Als mens hebben we in onze intimiteit voorkeuren van hoe we dingen doen of graag beleven. Het merendeel van ons heeft ook uitdagingen op dit gebied. Het is heel verrijkend om bewust te worden van waar patronen en gedrag vandaan komt en de dieper liggende oorzaken hiervan te ontdekken. Pas dan kun je er wezenlijk iets aan veranderen.

Een paar voorbeelden

In intimiteit komt vaak naar voren dat partners óf juist doorgaans het initiatief nemen of juist niet. Je partner vraagt je b.v. weleens of je wat vaker initiatief zou willen nemen, of je wilt er zelf graag iets aan veranderen. Herken je dat? Patronen die er zijn, zijn er. Deze daadwerkelijk veranderen zonder naar een diepere laag eronder te kijken, is lastig. Er zit iets onder waar je de vinger niet op kunt leggen, iets uit je systeem van herkomst.

Daarnaast zijn we b.v. niet gewend om echt aan te geven wat we willen in onze intimiteit. Jezelf volledig kunnen uitspreken over datgene wat je wenst te ontvangen of geven in het moment. Er zit schuld, schaamte of spijt onder, vaak voortkomend uit ons familiesysteem, zonder dat we daar bewust van zijn. Wil je aan deze of aan andere vragen op het gebied van intimiteit werken en onderzoeken wat jou in de weg zit?

Kom uitzoeken wat dit is, in een veilige bedding, met een fijne groep mensen waar alles er mag zijn. In deze dagen zijn ook deelnemers die het tantra pad bewandelen waardoor praten over intimiteit een normale zaak is. Hierdoor kun je op een open en taboeloze wijze jouw eigen thema opstellen en je veilig en gehoord voelen. We bekijken op een dieper level naar jouw patronen die je niet langer dienen en hoe je deze kunt doorbreken. Ik bied zowel het oude en het nieuwe opstellen aan, dus je komt sowieso aan de beurt met jouw vraag. 

Hoe bewuster ik ben geworden van mijn intimiteit, de dingen die ik doe, graag wil ontdekken en ook juist liever niet doe, hoe fijner ik mijn intimiteit beleef. Ik gun iedereen bewustwording en daardoor ontspannen intimiteit om heerlijk van te genieten. 

Als opsteller, inmiddels 7 jaar nu, weet ik hoe zaken in de onderstroom aanwezig zijn waar we ons niet bewust van zijn, maar wel last van hebben. Naast organisatieopstellingen is het altijd mijn droom geweest om opstellingen over onderwerpen als intimiteit, je levensenergie, erotiek en seksualiteit aan te bieden.  De eerste dagen eerder dit jaar waren magisch.

Nieuwe inzichten en bewustwording zorgen ervoor dat je bevrijd wordt van belemmeringen. Ook wanneer je als representant opgesteld staat voor de vraag van anderen, ervaar je dat je antwoorden krijgt voor jouw stukken. Opstellingen gaan lang niet altijd over problemen, maar kunnen je juist verrijken en nieuwe inzichten geven. Ik houd me niet bezig met heel diep traumatisch werk, daar zijn hele goede collega’s voor die dit wel doen.

Voel je welkom en Gezien bij Bien.

Voor maximaal 8 mensen