24 uur Gezien bij Bien

In 24 uur Gezien bij Bien neem ik jullie mee op een reis. Jullie leren elkaars intieme taal spreken en verstaan en gaan met elkaar op zoek naar nieuwe wegen in jullie relatie.

Ben je al een tijdje samen en nieuwsgierig naar wat Tantra jullie (M/V/X LGBTQI) kan brengen? Wellicht heb je de eerste stappen in dit mooie veld al gezet of het is nog helemaal nieuw voor jullie. Ben je ook nieuwsgierig wat de mooie wereld van tantrische BDSI jullie kan brengen?

Weten welke erotische blauwdruk jij en je partner hebben, geeft je een mooie nieuwe taal en een hoop te ontdekken aan elkaar.

In 24 uur Gezien bij Bien staat elkaar weer opnieuw ontdekken centraal. Middels systemisch werk lossen we blokkdes die er zijn op, zodat jullie samen weer mogen stromen in jullie intimiteit.

Is 24 uur een brug te ver? Boek een 3 uurs sessie met me. Zie stellen Gezien bij Bien

Wanneer je elkaars voorkeuren beter begrijpt, kun je heerlijk op elkaar inspelen. Er komt verbinding op diepere lagen, een lach en een traan en we gaan ook zeker genieten van lekker biologisch gezond eten, heerlijke muziek en de rust die het jullie brengt.

We werken met contactoefeningen, de Erotic Blueprints, de adem, diverse massages, stilte, inquiry, BDSI als dit gewenst is, systemisch werk op het gebied van intimiteit, eye gazing, sharings en alles wat zich in het moment aandient.

Ook als het heel lekker gaat tussen jullie, is dit een heerlijke verdieping van jullie relatie.

Van 13:00-13:00 uur, inclusief een overnachting in een geweldige slaapkamer in mijn herenhuis in Arnhem, 2 keer lunch, 1 keer diner en 1 keer ontbijt.

Wat anderen zeggen

Onze 24 uur met Sabine was een mooie verassing voor A zijn verjaardag. Er ging een wereld voor ons open! We hebben het “spel” van power exchange als zeer verrijkend ervaren! Het was verrassend te ontdekken dat ik als “sub” eigenlijk zelf de leiding heb en hiermee ook de verantwoordelijkheid dat ik het zelf naar mijn zin heb en niets hoef te verduren! Sabine daagde ons uit en wist gevoelige snaren te raken. Ze begeleide speels en professioneel tegelijk, ze stelde de juiste vragen om ons ook bewust te maken van dat kleine details een groot verschil maken. Door de duidelijke rolverdeling en verantwoordelijkheid voor grenzen bij de ander te laten, durfde ik veel meer te gaan spelen en voelde ik mij vrijer om mijn ondeugende fantasieën uit te laten komen. Echt een prachtige en intense ervaring echt een aanrader!!

24 uur Gezien bij Bien is duiken in de modderigheid van je relatie. En door oprechte aandacht, scherpe vragen en observaties helderheid krijgen in de patronen. Met goede oefeningen hebben we het plezier in onze relatie weer teruggevonden. In deze 24 uur heeft onze relatie een enorme boost gekregen en hebben we weer veel ontspanning met elkaar. Zowel overdag als s nachts;)

Klein overzicht na bijna 120 uur na de 24 uur Gezien bij Bien.
Spoiler: het gaat fantastisch.

Tenminste, voor ons, de hond zit nu wat vaker ’s middags in zijn eentje beneden, terwijl wij boven scharrelen 😉 Die ene middag per week, die je ons als “huiswerk” hebt meegegeven hebben we uitgebreid met nog een paar middagen. We hebben 3 keer een ontbijtje op bed gedaan samen.
Onze bank bestaat uit losse elementen, die hebben we zó herschikt dat we nu beter naast elkaar op het loungedeel kunnen zit-liggen, onder een deken, ontbloot. Gisteravond, 1e kerstdag was ook mooi: ik achter haar met haar rug tegen mijn buik, samen op tv een film gekeken. Zo deden we dat in de eerste jaren van onze relatie ook. We hebben de warmte weer gevonden.

Dank je wel Bien voor je mooie en veilige 24 uur.

I en A

Wat is het bijzonder om 24 uur met elkaar aan je relatie te mogen werken! Elke keer werd ik dieper geraakt in pijn, onverwerkt verleden en niet gezien zijn door mijn grote liefde. Maar ook werd ik, doordat er alle tijd was, geraakt en geroerd door onze veerkracht, ons verlangen tot oprechte verbinding en de alles overstijgende liefde. Bien verstaat de kunst om de schurende elementen in de relatie aan te raken en te doorvoelen, zonder zwaarte of hopeloosheid. Wordt het lastig, dan tovert ze een uitdagende werkvorm of speeltje te voorschijn, die je laat ontdekken en spelen in verbinding en afstemming. En al spelend en genietend gebeuren er wonderen in de 24 uur bij Bien! Dank je wel lieve Bien voor deze bijzondere en helende ervaring in jouw fijne huis. Een aanrader en voor herhaling vatbaar❤️!

SK