Tantrisch Gezien bij Bien

Tantrisch ontdekken is een mooi pad. Je leert jezelf in korte tijd zoveel beter kennen. En je leert echt luisteren naar je lichaam, naar wat je wel en niet wil. In hoeverre kun jij jezelf al goed uitspreken in je verlangens, je behoeftes en je grenzen?

Tantrisch Gezien bij Bien bestaat uit de “Queens edition” en de “Wat ontstaat, ontstaat” dag.

Dagen waarbij het gevoel van dat moment centraal staat.

Queens edition

Een heerlijke dag waarin ik je tantrisch mee op reis neem met kleine oefeningen en massages. In een fijne setting leer je over jezelf, je verlangens, je grenzen en je aanwezigheid en je overgave.

Deze dag staan de vrouwen wat meer centraal, jullie mogen bij de mannen aangeven wat je nodig hebt, wat je verlangt en wat je wil ontvangen. Heilige energie staat centraal deze dag. Ontdek de godin in jou en ervaar hoe prachtig het is als jij jezelf eert en door de mannen geëerd wordt.

Dus mannen, kom mee helpen om de vrouwen te verwennen met mooie rituelen en aanrakingen! En vrouwen, kom intens genieten en ontspannen!

Seksuele energie mag ontstaan, we doen er echter niks mee. Zoals in alle dagen en avonden van Gezien bij Bien.

De Queens edition geeft een diepe ontspanning en het helpt je als man en als vrouw om dichterbij elkaar te komen. Een helende ervaring voor beiden, waarbij aangeraakt wordt wat er in het moment in jou leeft.

Een heerlijke polarity zondag om van te leren en te genieten.

“De Wat ontstaat, ontstaat dag”

De laatste tijd ontvang ik steeds vaker een gezicht massage, geef ik er een of spelen we met het gezicht. Telkens vergeet ik weer hoe ontzettend ontspannend en lekker dit is.

Onze hoofden hebben tegenwoordig veel te verwerken en staan veel te veel aan. Wanneer er met je gezicht en hoofd wordt gespeeld, als in strelingen, druk punten massage, het zacht aanraken van je wenkbrauwen en wimpers, vingers langzaam over je lippen, handen die je kaak en hoofdhuid masseren en alles wat je maar in het moment kunt improviseren, geeft een hele diepe ontspanning in je hoofd. En daarmee in je lijf.

Het is intiem om te geven en te krijgen en je voelt je een ander mens nadat iemand een uur lang lief, en ook een beetje naughty, is voor je gezicht, hals, hoofd en nek.

Daarom starten we de “Wat ontstaat, ontstaat dag” met deze heerlijke manier van ontspannen. We geven en ontvangen een gezichtsmassage voor de Potluck lunch, daarna laten we ontstaan wat er ontstaat in massage, aanrakingen, dans, knuffels, en sharings.

Het wordt een zalige, zinderende zondag Tantrisch Gezien bij Bien.